contact limba engleza
cursuri eurocor
limba englezacursuri limba englezateste limba englezametoda de studiu limba englezainscriere limba englezagratuit lectie demo limba engleza
Limba Engleza Baza   Limba Engleza Intermediari   Limba Engleza Avansati   Limba Engleza Afaceri   Limba Engleza Copii
limba engleza intermediari
limba engleza intermediari

Limba Engleza Intermediari – Cum invat?

Fiecare lectie trateaza un anumit domeniu de interes, tematica cursului acoperind diverse situatii pe care le regasesti in activitatea zilnica. Pentru o mai buna fixare, cuvintele si expresiile noi sunt introduse in propozitii sau scurte texte, de cele mai multe ori dialoguri. De asemenea, apar sectiuni de prezentare teoretica a unor importante aspecte gramaticale. Vei invata usor si repede regulile gramaticale, datorita exercitiilor accesibile care le insotesc. Notiunile noi sunt fixate prin numeroase exercitii de recapitulare.


In plus, pentru ca studiul individual sa fie cat mai placut si fara efort, pe marginea lectiilor au fost introduse o serie de simboluri grafice care te vor ajuta sa localizezi repede sectiunile de vocabular sau gramatica.


Iti poti verifica in permanenta cunostintele cu ajutorul ineditului filtru rosu. Este clar si usor! Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi raspunsurile cu filtrul rosu si sa rezolvi singur exercitiile. Apoi ridici "filtrul rosu" si verifici solutiile propuse! Nu uita ca este in interesul tau "sa nu trisezi"… Este important sa stii cu adevarat notiunile parcurse pentru a te putea descurca in timpul conversatiilor in limba engleza!


Numeroasele exercitii de completare si corectare sau de traducere te vor ajuta sa-ti fixezi cunostintele asimilate. La sfarsitul fiecarei lectii se gasesc o recapitulare si o tema pentru acasa, pe care, dupa rezolvare, o poti trimite spre corectare profesorului personal. Acesta iti va sta la dispozitie pe toata durata cursului si te va indruma atunci cand ai nevoie.


Ai sansa sa te convingi acum de beneficiile studiului alaturi de Eurocor, o investitie in viitorul tau! Pentru a te familiariza cu metoda de studiu, Eurocor iti ofera GRATUIT o lectie demonstrativa. Alaturi de programa de studiu gasesti si sectiuni reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc.


De asemenea, poti sa afli in mod obiectiv care este nivelul tau in cunoasterea limbii engleze! Eurocor iti pune la dispozitie testele de autoevaluare. La sfarsitul fiecarui test vei obtine un punctaj, evaluarea nivelului prezent de cunostinte, precum si recomandarea cursului potrivit.


Mai ai la dispozitie si o metoda rapida si eficieta de primire a cursurilor:
Primesti lunar, pachetul de curs, la adresa dorita!
In fiecare luna, studentii Eurocor primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.


√ Poti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigura-te ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigura-te ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartii.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care te inscrii trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


limba engleza intermediari In plus, in masura in care apar modificari in ceea ce priveste schimbarea domiciliului, serviciului sau pur si simplu se doreste modificarea expeditiei, Departamentul Relatii Cursanti iti sta la dispozitie la tel. 021.33.225.33 sau la adresa de e-mail: infoexpeditii@eurocor.ro, pentru a opera modificarile solicitate.

Ce invat?
Cum invat?
Ce obtin la final?
Cum platesc?
Inscrie-te la curs

gratuit lectie demo limba engleza
Copyright © 2011 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate. Contact   Cursuri Eurocor   Cursuri Engleza
Cursuri Resurse Umane   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs